heku logo

Op een maandagmorgen kreeg ik een bijzondere opdracht van mijn baas. Hij wilt namelijk kunststof zagen. Nu weet ik natuurlijk niet waarom mijn baas dit wilt doen. Daarom leek het mij verstandig om eerst te vragen waarvoor dit moet gebeuren. Hij wilde het schuurtje uitbreiden, en moet het kunststof netjes gezaagd worden. Dit klonk logischer en ben ik direct het internet opgegaan en gezocht naar de verschillende mogelijkheden.

Heku

Er zijn veel bedrijven en particulieren die kunnen kunststof zagen. Toch ging mijn aandacht vooral uit naar Heku. Dit bedrijf is al een geruime tijd ervaren en heeft een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding. Dit maakt natuurlijk een goede indruk op mij en heb ik besloten om dit bedrijf te bellen en de mogelijkheden te bespreken.

Contactlamp 126x126

Het contact met de medewerker verloopt goed. De medewerker is zeer vriendelijk en staat mij gedurende het gesprek netjes te woord. De medewerker weet duidelijk waar hij het over heeft en staat open voor nieuwe ideeën. Binnen de kortste keren komen wij samen tot een goed plan en hebben wij al verschillende mogelijkheden besproken. Volgende week hebben wij een afspraak gemaakt om het schuurtje goed te bekijken. Wij kijken nu al uit naar de samenwerking!