Leuke artikelen

Broodplank graveren als geschenk?

Vrienden van ons gaan eind dit jaar trouwen! Doordat ze aansluitend ook een prachtig feest hebben georganiseerd willen wij iets unieks bedenken om te overhandigen voor hun feest, je trouwt immers maar een keer als het goed is toch?

Door op het internet te gaan zoeken naar unieke cadeautjes om te overhandigen zijn wij terecht gekomen op de website van laser-art.nl. Hier kan je een broodplank graveren en nog veel meer!

Dit vond ik zo leuk dat we dit zijn tegen gekomen waardoor ik gelijk tegen mijn eigen man had gezegd dat hij het moest bestellen. Als vrouw zijnde heb je daar een wat betere kijk op denk ik dan…

laser

Nu dat mijn man eerst verder wilde kijken of dat hij iets anders kon vinden baalde ik als een stekker. Ik zag namelijk al helemaal voor me hoe enthousiast hun zouden reageren als wij dat broodplankje zouden overhandigen. Uiteindelijk kon mijn man ook niks vinden waardoor we gelukkig maar terug zijn gegaan naar de website van Laser-art.nl. Bij het bestellen viel het ons op dat het wel erg gemakkelijk gaat, niet verwacht maar binnen enkele minuten hadden wij onze bestelling al geplaatst!

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.