Tip: de altijd-en-overal wijn kopen webshop

wijn kopen webshop

Ik geef het toe. Ik heb een nieuwe verslaving: wijnen. En dan niet zozeer het drinken, maar eerder de zoektocht naar de perfecte wijn voor bij mijn gerechten. Want dat is stiekem wel het leukste. Die zoektocht begin ik vaak bij de, en de naam zegt het al, altijd-en-overal wijn kopen webshop van 24/7. In de trein, in de bus of gewoon thuis op de bank, de laatste tijd zoek ik constant naar de beste rode wijn voor bij een stukje wild vlees of naar een passende witte wijn voor een middagje in de tuin. Hieronder vind je de pareltjes die ik ontdekt heb. Handig voor als je zelf niet lang wilt zoeken of gewoon snel online een lekker wijntje wilt bestellen!

Prachtige rode wijnen

Met stip op 1: de By the Grape Chili Carmenere. De lekkerste rode wijn die ik tot nu toe heb besteld. Deze wijn heeft een krachtige smaak met accenten van kersen en peper, waardoor hij perfect past bij een malse steak. Voor de wat lichtere maag, of als je gewoon lekker wilt genieten op de bank, kun je naar mijn mening het beste gaan voor de Peacock Ridge Syrah. Fruitig, soepel, elegant en dus ideaal voor tussendoor!

Voor op het terras

Zelf ben ik erg fan van de Fasoli Gino Soave Pieve Vecchia. Dat is een hele mond vol! Deze wijn is wel wat duurder, maar zeker betaalbaar en zijn prijs dubbel en dwars waard. Met zachte smaken van rijp fruit, een fris lichtzuur accentje en een hint van vanille is deze wijn erg geschikt voor een middagje in de zon!

druiven