voordeur

Regelmatig ben ik te vinden in de slijterij. Zelf hou ik niet van wijnen en sterke dranken die te vinden zijn in de supermarkt schappen, omdat deze echt heel standaard zijn. Voor goede wijnen ga ik altijd naar een slijterij Dordrecht. Deze slijterij Dordrecht vind ik niet alleen geweldig voor het aanbod maar ook de prijzen.

De prijzendrank

Toen ik voor het eerst de slijterij bezocht, was ik in de veronderstelling dat de dranken en wijnen heel erg duur zouden zijn. Meestal zijn zijn slijterijen duurder, omdat het niet bij een keten hoort. Toen ik rond keek was ik verbaast over de lage prijzen ten opzichte van andere slijterijen.

Mijn favoriete vodka merk was hier echt tien euro goedkoper. Ook de andere dranken en wijnen die ik vaak dronk waren een heel stuk goedkoper.

Het assortiment dat zij aanboden was heel erg divers. Veel merken vond ik hier bij elkaar terwijl ik voor de verschillende merken vaak verschillende slijterijen af moet.

Voor mij is dit daarom de ideale slijterij. De prijzen van de dranken en de wijnen vind ik echt geweldig. Gelukkig is de slijterij niet heel erg ver van mijn huis en daarom ga ik er regelmatig heen met de auto!