Poptheater altijd leuk!

Entertainment groep Wonderland

De entertainmentgroep van Wonderland organiseert leuke poppentheater voor kinderen. Het is leuk voor een kinderfeestje of voor een groot feest waar veel kinderen aanwezig zijn! Wonderland entertainment groep heeft 3 poppenkasten. 1 gewone die je overal kan gebruiken en die heet het kleine popppentheater. Wonderland’s Wonderkast en Het fluwelen poppentheater zijn andere poppenkasten die men ook kan gebruiken en kan boeken.

http://w-e-g.nl/poppentheater/

Over poppentheater

Poppenkast

Het poppentheater is erg universeel en het poppentheater werd vroeger al veel gebruikt, en de verhalen zijn daarom weinig veranderd. Bij bijna elk verhaal komt het figuur Jan Klaassen en zijn meisje Katrijn en natuurlijk aapje Sim voor.
Bij elk poppentheater is er wel een slechterik, die het poppentheater spannend maakt en aantrekkelijk maakt om naar te kijken.

Mijn ervaring

Mijn jongste zoon van 6 jaar is pas jarig geweest en mijn vrouw en ik hadden het idee om een poppenkast te bestellen en zo proberen de kinderen te vermaken. Wij hebben de poppenkast het kleine poppentheater geboekt en dit was een ideaal kleine, maar fijne poppentheater.
Mijn zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben een leuke dag gehad en daar geniet ik van.

Wil jij ook een leuke dag voor je zoon of dochter en zijn of haar vriendjes? Dan raad ik dit zeker aan, kijk de site voor meer informatie en hopelijk heeft je zoon of dochter ook een leuke dag.