Heerlijk uit eten in Nijmegen bij Le Steak in Berg en Dal.

foto-interieur-bistro-le-steak-1200x375

Mijn vriendin en ik zijn vlees liefhebbers en houden wel van een goede biefstuk. We hebben al een veel restaurants en bistro’s in Nijmegen bezocht maar we vinden het leuk om steeds ergens anders te eten. Ik vind vaak alles snel goed maar mijn vriendin daarentegen kan nogal kritisch zijn.

Berg en Dal

Deze keer stond bistro Le Steak boven aan ons lijstje. We zijn bij deze bistro terecht gekomen nadat we opzoek zijn gegaan online. In de titel stond Heerlijk uit eten in Nijmegen bij Le Steak in Berg en Dal. We wonen zelf in Berg en dal maar hebben hier nog nooit gegeten.

We zijn lopend naar deze bistro gegaan omdat dit zeker toen doen is vanaf ons huis. Toen we aankwamen werden we vriendelijk begroet en naar onze gereserveerde tafel begeleid.

Er was meer dan genoeg keuze op de menukaart wat ik altijd wel een pluspunt vind. We gingen zoals bijna altijd allebei voor een vlees gerecht. Deze werd snel geserveerd nadat we klaar waren met het voorgerecht.

Het vlees was lekker mals en sappig en we hebben hiervan genoten met een lekker glaasje rode wijn! Heerlijk uit eten in Nijmegen bij Le Steak in Berg en Dal. Wij gaan hier vaker komen!