Leuke artikelen

Belastingadviseur Almere voor mijn administratie

Het gaat de laatste tijd heel erg goed mijn bedrijf. Dat het zo goed gaat komt ook doordat ik er zoveel tijd in steek en ik er zo druk mee bezig ben. Ondanks dat het een goed teken is dat ik zo druk ben met het bedrijf kom ik niet meer toe aan andere belangrijke dingen zoals de administratie. Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar een belastingadviseur Almere.

Goede tip

calculator-1180740_960_720Met een goede vriend van mij had ik het hierover en toen kwam hij met een visitekaartje van zijn belastingadviseur Almere. Toen hij vertelde hoe goed zij zijn was ik eigenlijk gelijk enthousiast.

Als ik langer ging wachten dan kwam er alleen maar meer administratie bij en daarom heb ik direct contact opgenomen met de belastingadviseur. Tijdens het telefonisch gesprek heb ik wat vragen gesteld en daarom hebben wij een afspraak gemaakt.

Tijdens de afspraak heb ik uitgelegd wat ik allemaal wilde laten doen en wat ik zelf nog wilde doen en of hiervoor een mooie prijs gemaakt kon worden.

Met de prijs was ik tevreden en daarom heb ik alle stukken opgestuurd. Vanaf dat moment had ik geen zorgen meer over de administratie. Tot op heden ben ik tevreden!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.