kiss-geboortekaartjes

 

larissaMijn vrouw en ik zijn van alles en nog wat aan het voorbereiden voor de komst van ons eerste kindje. Er is een hele lijst die we af moeten werken, zodat alles geregeld is. Op dit moment staat het uitzoeken van een hip geboortekaartje bovenaan het lijstje.

Goede website

Het leek ons een goed idee om op tijd op zoek te gaan naar een geboortekaartje, zodat wij dit niet allemaal na de bevallingen hoeven te regelen.

Samen met mijn vrouw ben ik via het internet op zoek gegaan naar een drukkerij voor de geboortekaartjes. Mijn vrouw en ik vonden het belangrijk dat het wel een hip geboortekaartje zou gaan worden, omdat wij wel vinden dat wij hippe ouders zijn (haha).

Via het internet kwamen wij terecht bij Kisscards. Op de website konden wij heel erg makkelijk een kaart samenstellen. Het bestellen van een proefdruk op deze website beviel ons wel heel goed en daarom hebben wij een mooi kaartje besteld.

Toen het kaartje binnenkwam waren wij tevreden en daarom gaan wij het geboortekaartje bestellen als wij alles weten over ons kindje dat er aan komt.

Wij kunnen eigenlijk niet meer wachten!