Leukste Grand cafe Rotterdam gevonden

slaatje

Met mijn vrienden wilde ik eens een dagje uit in Rotterdam. We gingen dus zoeken op internet naar een cafe in Rotterdam waar we terecht konden voor een leuk gezellig avondje.

Vrienden

Mijn vrienden en ik wonen overigens allemaal in Rotterdam. We gaan hier ook vaak uit en kennen de meeste plekken ondertussen wel in Rotterdam. Echter is een cafe het leukst, en dat is toch Grand cafe Rotterdam. Bij grand cafe Rotterdam voelen we ons altijd thuis. We zitten er over na te denken om dan ook weer hier naar toe te gaan, om een leuk dagje uit te hebben met zijn allen. De service is super goed, evenals de kwaliteit van de hapjes en drankjes die zij daar serveren.

Het cafeGrand cafe Rotterdam

Een van mijn vrienden heeft ook een allergie. Hier hield het grand cafe ook eerder rekening mee. Hierdoor was mijn vriend zeer geëmotioneerd door, omdat veel cafés hier geen rekening mee houden. Dit cafe heeft dan ook een bepaalde waarde voor ons. Het is er altijd gezellig en iedereen is vrolijk! Ook kijken we er vaak voetbal op het grote scherm met iedereen uit de buurt, en bestellen we ook wel is wat bij het cafe. Ze bezorgen namelijk ook thuis. Het beste cafe in Rotterdam!