Hier vindt u meer informatie over een bedrijfsruimte breda

sandship-logo-blauw

Op een maandagmorgen kreeg ik de opdracht van mijn baas om te kijken naar een bedrijfsruimte breda. Hij heeft namelijk een belangrijke groei gemaakt, waarvoor hij wilt uitbreiden. Hij heeft met het marketingteam ingepland op de locatie.

Zoekensandship-logo-blauw

Dit vind ik een leuke opdracht en ben er direct mee aan de slag gegaan. Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die allemaal goede bedrijfsruimte breda in de aanbieding hebben. Toch kreeg ik maar bij een bedrijf het meeste vertrouwen, namelijk Sandship. Bij dit bedrijf heb ik namelijk volledig het vertrouwen gekregen. Zij weten als geen ander om de beste kantoorruimtes te leveren. Op de website zie je namelijk enkele voorbeelden van de ruimtes. Deze ruimtes heb ik gelijk aan mijn baas laten zien.

Contact

Mijn baas is zeer enthousiast over dit bedrijf en wilde dat ik contact op nam met een van de medewerkers van het bedrijf. De medewerkers van Sandship zijn zeer vriendelijk en staan mij netjes te woord. Daarnaast weten zij duidelijk veel over de kantoorruimtes en ben ik zeer overtuigd. Binnen de kortste keren heb ik een afspraak ingepland om de ruimtes te bezichtigen met de baas, geweldig!