Leuke artikelen

Ten huwelijk gevraagd tijdens een ballonvaart!

Soms drijven de mannen je waanzin, maar ook pure liefde kunnen zij tonen! Mijn man heeft mij namelijk ten huwelijk gevraagd tijdens een ballonvaart!

Hoe het begon

Voor enkele maanden terug had ik al eens tegen hem gezegd dat ik maar al te graag wil trouwen. Hij reageerde hier nogal nonchalant op, tactische reactie hoe dat mijn man altijd reageert. Enfin, ik dacht dat hij er niet meer mee bezig was. Totdat ik afgelopen week pardoes met hem mee moest op stap. Persoonlijk snapte ik er niks van, echter had ik er wel even zin in om eruit te gaan.

De eerste stap

Uiteindelijk reed hij naar een weiland toe. Hier begreep ik al meteen niks meer van. Tot het punt was gekomen dat skyballonvaarten.nl eraan kwam gereden. Mijn gehele familie kwam vervolgens erachteraan gereden! Mijn geluk kon op dat moment niet meer op. Alleen ik ben nogal angstig als het gaat om hoog de lucht in te gaan. Hier heb ik de eerste stap voor mogen zetten om in de mand plaats te nemen. Voordat ik het wist hingen wij hoog in de lucht en stond mijn aanstaande man op 1 knie met een ring in zijn hand!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.