vmg-logo

Voordat ik een huis kon gaan kopen, moest ik eerst voldoende informatie hebben. Alle informatie die ik nodig had zou mijn keuze beïnvloeden voor het kopen van een huis. Toen ik mijn droomhuis had gevonden moest ik een taxatierapport hebben voor de hypotheekverstrekker en daarom ben ik op zoek gegaan naar een taxateur Eindhoven.

 

Deskundige taxateur

 

Home: Real Estate Agent Ready to Sell HomeUiteindelijk heb ik via het internet een taxateur Eindhoven gevonden. Deze taxateur werkt voor VMG Makelaars. Omdat ik een afspraak wilde maken met deze taxateur heb ik het kantoor telefonisch benadert. Aan de telefoon werd mij verteld dat de taxateur langs kon komen om het huis op waarde te schatten.

Tijdens de afspraak heeft de taxateur het huis goed bekeken en deze is toen heel er kritisch geweest. Uiteindelijk is er een taxatie rapport opgesteld en deze kon ik meenemen naar de hypotheekverstrekker.

Volgens de hypotheekverstrekker was het rapport volledig en zou er aan de hand van het rapport worden bepaald, wat de hoogte van de hypotheek zou zijn. Het verbaasde mij dat de taxateur heel erg dicht bij de vraagprijs zat en dat vond ik heel erg fijn.

Er moeten nog een paar dingetjes geregeld worden, maar binnenkort ben ik de trotse eigenaar van precies dat huis!