Besteedt lokale seo uit!

Sinds een aantal jaren heb ik een eigen website welke ik met veel plezier onderhoud. Op zich is dit een leuke taak om te doen, echter heb ik hier niet de juiste ervaring voor om het werk goed uit te voeren. Met name op het gebied van lokale seo mis ik kennis. 

Nu dat ik graag ook lokaal gevonden wil worden heb ik besloten om hier budget voor vrij te maken en er een expert naar te laten kijken. Door te zoeken in Google naar een bedrijf ben ik terecht gekomen op de website van Regiopromotor. Dit bedrijf staat er namelijk om bekend wegens hun goede service en aantrekkelijke prijzen. Aangezien ze hier werken op basis van “no cure no pay” is het een garantie dat je zult stijgen in Google.

logo-rp

Dit was perfect voor mij waardoor ik ervoor heb gekozen om een afspraak te maken bij hun. Landelijke seo heb ik in overvloed, hier was ik toen die tijd direct aan begonnen. Echter de lokale vindbaarheid daarentegen niet. Nu maar hopen dat Regiopromotor het voor mekaar gaat krijgen dat ik ook lokaal gevonden zal worden.