Leuke artikelen

Maatwerk meubels voor verschillende situaties

Als je meubels in een afwijkende maat nodig hebt dan kom je al snel bij maatwerk meubels. Zit je bijvoorbeeld in een rolstoel dan is je tafel doorgaans wat hoger dan een standaard eettafel want anders kom je er niet onder met je rolstoel. Nu kun je standaard tafels wel ophogen maar mooi is anders. Kies je voor maatwerk dan krijg je een meubel helemaal op de juiste afmetingen zodat jij perfect aan tafel kun zitten met de rest van de familie. Ideaal.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels als oplossing voor woonproblemen

Of misschien het je een kamer met een schuine wand waar je maar geen kast voor kunt vinden. Vaak kan je dan maar een klein kastje kwijt en blijft de rest van de ruimte onbenut. Zonde want een goede meubelmaker kan vaak een mooie kast maken waarmee je gebruik maakt van de ruimte. Extra opbergruimte is nooit weg dus het is zonde als je daar geen gebruik van maakt.

Interieur

Wanneer je met jouw woonwens niet terecht kunt in de doorsnee woonwinkel

Of misschien wil je graag een echt houten badkamermeubel. Die zijn ook bijna niet verkrijgbaar in een gemiddelde badkamerzaak. Nu is hout in combinatie met water misschien ook niet voor de hand liggend maar wanneer het goed is behandeld kan dit juist heel erg goed. Bovendien krijg je badkamer een natuurlijke en serene uitstraling door het gebruik van hout. Dus ook voor een houten badkamermeubel kom je uit op maatwerk meubels. Zo zijn er best veel situaties waarbij maatwerk meubels een uitkomst kunnen bieden bij het oplossen van woonproblemen of woonwensen. Heb jij ook een afwijkende woonwens waarmee je niet terecht kunt in de standaard woonwinkel? Neem dan eens contact op met een meubelmaker en informeer naar de mogelijkheden. Wie weet heb jij binnenkort een prachtige meubelstuk helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen.

Reacties zijn gesloten.