Leuke artikelen

Makkelijk klapstoeltjes in huis hebben

Wij hebben heel veel klapstoeltjes in huis, puur als er veel visite komt. Lekker makkelijk zijn deze, want als je deze niet nodig hebt, kan je ze makkelijk inklappen en wegzetten. Zo hebben wij een ruimte op zolder vrijgemaakt waar wij deze stoelen hebben staan.

Bij Ergoquip zijn zoveel modellen te bewonderen, voor elke ruimte is er wel een aparte zetel te verkrijgen. Deze groothandel is gespecialiseerd in het adviseren en leveren van ergonomische meubels. Omdat wij een zeer grote tuin hebben, komt het wel eens voor dat hier een vergadering wordt gehouden, lekker in de buitenlucht.  klapstoeltjes

Alle klapstoeltjes aan elkaar vast zetten

Tijdens deze vergadering komen er vaak heel veel mensen tegelijk en om dan alles een beetje in goede banen te leiden, maken wij alle klapstoeltjes aan elkaar vast. Op deze manier voorkomen wij dat er geen stoelen in de weg gaan staan, als het ware “zwevende” stoelen.

Omdat wij deze stoelen bij Ergoquip hadden besteld, konden wij ervan uitgaan dat de kwaliteit ook uitermate goed is. Elke zitting heeft een breed zitvlak en het is zelfs mogelijk om deze modellen met een gestoffeerde zitting te kopen. Wij zelf hebben gekozen voor de plastic variant, makkelijk schoon te houden.

Reacties zijn gesloten.