mindfulness

mindfulness

Productiviteit op de werkvloer

Hebben jullie wel eens gehoord van mindfulness training op het werk? Door middel van een mindfulness training op het werk, kun jij ervoor zorgen dat de productiviteit op de werkvloer flink vooruit gaat!

Wat er in veel kantoren gebeurt, is dat medewerkers in een soort sleur terecht komen wanneer zij continu dezelfde activiteiten doen. Het gaat er dan niet om dat zij ongelukkig worden, maar het werk wordt gedaan op de automatische piloot, waardoor men niet echt de geest erbij houdt.

Ik heb een aantal maanden geleden mindfulness training op het werk gehad en ben daar super tevreden over. Mijn collega’s en ik hebben geleerd hoe wij onze geest, gedachten en gevoelens in bedwang kunnen houden tijdens het werk en op zo’n manier kunnen inzetten dat wij echt aanwezig blijven tijdens het werk. Zo zonder je in gedachten niet af en ben je gericht met het werk bezig. Logischerwijze is dat natuurlijk de manier dat de productiviteit omhoog gaat!

Aanrader

Iedereen met een kantoorbaan kan ik dit aanraden. Je kunt een mindfulness training in je eentje doen, maar ook in een groep volgen. Het is een bijzonder team uitje bijvoorbeeld! Kijk eens wat Silentum voor jou of jullie kan betekenen.