Leuke artikelen

sauna met overnachting was heerlijk

Al een aantal jaar kom ik als vaste klant bij de Thermen. Het is een heerlijke sauna waar je veel mogelijkheden hebt. Zo hebben ze diverse soorten sauna’s en heb je veel mogelijkheden uit massages die worden aangeboden. Helaas woon ik niet dicht bij Thermen Nijmegen. Ik koos er daarom voor om een sauna met overnachting te nemen. Dat is een speciaal arrangement voor mensen die lekker een paar dagen van huis willen zijn. Ik heb toen contact opgenomen en online een afspraak gemaakt.

Bij de Thermen

Bij aankomst verwacht je dat het erg klein is. Uiteraard is dat niet zo. Zodra je binnen komt wordt het als maar groter en groter. Daarnaast is alles ook super hygiënisch. Er word goed schoongemaakt, maar dat spreekt voor zich uiteraard. Al met al hebben we een fantastisch dag gehad bij de Thermen. Alles was goed verzorgd. Na afloop hebben we nog even wat gegeten en ook dat was erg lekker.

Overnachting.

Na het heerlijk dagje ontspannen kozen we ervoor om naar het hotel te gaan. Aangezien het in het arrangement een sauna met overnachting zat hebben we daar gebruik van gemaakt. Het hotel was netjes en verzorgd. Echt een aanrader.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.