De planning is dat wij onze badkamer gaan renoveren. Momenteel ziet onze badkamer er behoorlijk beroerd uit. Ik schaam mij ook vaak wanneer wij een logé hebben die gebruik van onze badkamer wilt maken. Voordat deze logé de badkamer in wilt lopen maak ik al vele verontschuldigingen over de staat van onze badkamer. Gelukkig gaat daar nu verandering in komen en hebben wij al een afspraak met badkamer renovatie Amsterdam gemaakt. Dit bedrijf, ADR Stukadoors, waar alleen maar zeer vakkundige mensen werken gaan ervoor zorgen dat ik mij niet meer hoef te schamen voor onze badkamer.  badkamer renovatie Amsterdam

Wat een mooie badkamer hebben wij nu

Voordat er begonnen werd aan onze badkamer kwamen de stukadoors eerst kijken wat er zoal gedaan moest worden en welk materiaal zij hier het beste voor konden gebruiken. Tevens werd er in overleg meet ons bepaald wat er precies op de muren moest komen, of het een gladde muur of juist een muur met structuur moest worden. Wij hebben voor dit laatste gekozen, een muur met structuur. Daarna gingen de stukadoors aan de slag.

Ondertussen hebben wij al meerdere keren gebruik kunnen maken van onze nieuwe badkamer. Wij gaan nu met plezier douchen en wat beter is wij kunnen nu ook in bad, wij zijn nu trots op onze mooie badkamer.