wesseldijk-logo

Als student is het behalen van een rijbewijs een luxe. De reden dat dit wordt beschouwd als een luxe is omdat het nogal prijzig kan zijn om je rijbewijs te halen. Zoals de meesten wel weten hebben de meeste studenten niet zoveel te besteden en ik hoorde daar dus ook bij. Ik had wel de afspraak met mijn ouders gemaakt dat deze de helft van mijn rijbewijs zouden betalen als ik zou gaan lessen.

De prijswesseldijk-8-300x200

Via het internet kwam ik uit bij rijschool Wesseldijk. Ik kwam hier terecht door de zoekopdracht “rijschool Veenendaal“. Wat mij heel erg aantrok was de actie die ze hadden. Deze actie kwam in de buurt van mijn budget en daarom besloot ik contact op te nemen. Ik had alvast een proefles ingepland om dan de eventuele mogelijkheden te bespreken aan de hand van de eerste indruk van mijn rijvaardigheden.

De instructeur was heel erg vriendelijk en raadde mij een pakket aan van 30 lessen. Alles zat in het pakket en ik was tevreden over de prijs. Ik heb toen ook gelijk de eerste echte rijles ingepland.

Ik ben heel erg tevreden met de rijschool en ik voel me al zeker op mijn gemak in de auto. Dit is naar mijn mening de beste rijschool Veenendaal!