Leuke artikelen

Luxe eigen buitensauna

Een grote tuin is natuurlijk hartstikke fijn. Lekker veel ruimte en je hoeft bijna geen rekening te houden met de afmetingen van dingen die je in je tuin wilt plaatsen. Het tuinhuis is al een tijdje af en daarom leek het mij een leuk idee om er ook een buitensauna naast te plaatsen.

De perfecte sauna

Ibodyfit buitensaunak ben altijd al fan geweest van sauna’s. Als ik goed wil ontspannen dan ga ik meestal naar de sauna. Normaal ging ik altijd na het sporten even de sauna in bij de sportschool maar nu ik gestopt ben met sporten kan ik daar ook niet meer naar de sauna. Het leek mij daarom een goed idee om een eigen buitensauna te plaatsen zodat ik thuis kan relaxen.

Via een goede tip kwam ik terecht bij Bodyfit. Dit bedrijf verkoopt sauna’s maar ook buitensauna’s. Omdat ik heel er nieuwsgierig was ben ik maar naar de showroom gegaan. Ik had de afmetingen van de sauna op zak en ik nam een kijkje in de showroom

Heel toevallig was er een mooie buitensauna in de aanbieding. Het mooiste hieraan was dat dit ook precies de afmetingen waren die ik zocht. De medewerker heeft mij heel goed advies meegegeven en daarom heb ik ter plekke besloten dat ik eigenaar zou worden van die buitensauna!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.