Op zoek naar grote maten sneakers heren

logo-herenschoenen

Al een tijdje was ik op zoek naar grote maten sneakers heren, maar zoals gewoonlijk kon ik deze niet makkelijk vinden. De laatste keer dat ik grote maten sneakers heren had gehaald had ik deze via het internet besteld. Alleen waren dit nette schoenen en geen sneakers. De sneakers heb ik nodig voor het sporten en daarom ben ik weer op zoek gegaan.

Via het internet

pmeSchoenen wil ik eigenlijk wel gepast hebben voordat ik de schoenen ga dragen. De vorige schoenen die ik via het internet had besteld had ik al een keer eerder aangehad. Het was toen alleen de verkeerde kleur en daarom ben ik via het internet op zoek gegaan naar een goed winkel.

Toen ik zocht naar grote maten sneakers heren kwam ik terecht bij een schoenenwinkel in Breda. Gelukkig is het voor mij niet zo ver naar Breda en daarom ben ik de auto ingestapt om nieuwe sneakers te halen.

Eenmaal aangekomen bij de winkel kwam ik sneakers tegen van PME Legend en Timberland. Deze merken bevallen mij altijd heel erg goed. Alle maten die ik wilde passen waren aanwezig en dat gebeurt ook niet altijd!

De winkel heb ik uiteindelijk verlaten met drie paar mooie schoenen!