Silk’n

silk-n-slider-gel

Silk’n is ’s werelds nummer 1 wanneer het gaat om esthetische apparaten voor thuisgebruik. De producten van het kwalitatieve merk zijn ontworpen om het leven van iedere vrouw een stuk makkelijker te maken. Het merk staat het meest bekend om haar permanente ontharingsapparaten met HPL technologie. Dit betekent permanente haarverwijdering met lichtpulsen. Silk’n bewijst dat het merk verstand van zaken heeft door de geweldige resultaten die de apparaten bieden. Het merk is continu bezig met innovatie en brengt daarom regelmatig nieuwe, revolutionaire producten op de markt. Bij Beautyfashionshop shop je de geweldige apparaten van Silk’n natuurlijk voor een vaste lage prijs. 

silk-n-tightra

De beautyproducten van het merk zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Zo zijn er producten voor ontharing, het gebit, het lichaam, het gezicht en voor de handen en voeten. De Silk’n Tooth Care collectie bestaat uit verschillende producten die je gebit op en top schoonmaken. De twee elektrische tandenborstels die wij aanbieden bij Beautyfashionshop reinigen je tanden veel beter dan gewone tandenborstels en de meeste andere elektrische varianten. Ze worden geleverd met verschillende opzetstukken om een optimale mondhygiëne te realiseren. 

De Silk’n HPL apparaten zorgen ervoor dat je op een pijnloze manier permanent van ongewenst haar af komt. Professionele behandelingen in de salon zijn vaak erg duur, gelukkig bieden deze producten een alternatief voor thuisgebruik. De haarverwijderingsapparaten werken met HPL licht. De energie uit het licht wordt opgenomen door de haarschacht. Hierdoor wordt haargroei verminderd. Vervolgens geleid de energie naar het haarzakje die dit opneemt en dan niet meer in staat is om haar te laten groeien. Na de behandeling zullen minder haartjes zichtbaar zijn. Herhaal het behandelplan een aantal keren om tot wel 92% van je haargroei te verminderen. 

Ook heeft Silk’n een collectie ontwikkeld om de beste verzorging te bieden voor het reinigen van je gezicht. De Silk’n Facial Cleansing productlijn bestaat uit twee apparaten die je huid reinigen en tegelijkertijd vitaal houden en onzuiverheden bestrijden. De apparaten voor het reinigen van het gezicht zijn licht vibrerend en trillen zo het vuil uit de poriën. Het gebruiken van een apparaat voor het reinigen van je gezicht zorgt ervoor dat make-up- en vuilresten tot wel zes keer beter worden verwijderd. De Facial Cleansing producten zijn waterproof en kunnen dus ook makkelijk onder de douche gebruikt worden. 

silk-n-revit-prestige-tip-regular

Enthousiast geworden over de apparatuur van Silk’n? Wij begrijpen dat. De producten van het merk maken het leven een stuik comfortabeler. Bestel je favoriete Silk’n producten nu bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.