Leuke artikelen

Speciale picknickset

Afgelopen week vroeg een vriendin van me wat ik allemaal ga doen met de overige ruimte in mijn tuin. Het is namelijk bijna zomer, en ik was van plan om het stukje tuin op te vullen door er een picknickset te plaatsen. Mijn vriendin raadde me aan om op de website pingpongtafel.nl eens een kijkje te gaan nemen. Dat deed ik dus ook.extra grote picknickset

De website

Voordat ik de website bezocht, vergeleek ik de website met andere websites. Uiteindelijk, na wat onderzoeken, kreeg de website mijn vertrouwen. De picknickset die ik namelijk heb gevonden op de website, past perfect in het overige stukje tuin bij mij. Het materiaal en de afmetingen spraken mij aan. Ook zag ik dat zij meerdere picknicksetjes leveren aan andere doelgroepen. Het product heb ik ook eerder gezien bij een openbare ruimte, toevallig van hetzelfde bedrijf.

Contact

Het contact met tussen de medewerkers en mij verliepen goed. Ze stelden me op de hoogte van de stand van zaken. Ook hielpen ze mij bij het maken van de keuzes. De leveranciers leverden het product snel en veilig. Vervolgens installeerden ze het product netjes op de plaats, zodat er gebruik van gemaakt kon worden. Ik ben zeer blij met het product, en ga zeker overwegen om vaker te bestellen bij dit bedrijf.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.