Leuke artikelen

Tip: no cure no pay incasso!

 no cure no pay incassoKlanten die niet betalen, ik denk dat iedere ondernemer hier wel mee te maken krijgt. Ik krijg hier helaas regelmatig mee te maken. Voorheen loste ik dit zelf op maar tegenwoordig laat ik dit doen door no cure no pay incasso. Dit bedrijf zorgt ervoor dat ik mijn geld terugkrijg en als dit een keer niet lukt hoef ik ze niet te betalen. Dit systeem zorgt voor veel financiële zekerheid en dat is natuurlijk erg fijn als je je geld ook al niet krijgt van een klant.

Wat een service!

Dit bedrijf biedt verder goede service. Ze staan altijd voor je klaar en voor vragen staan ze altijd open. Verder zorgen ze ervoor dat je de klant niet kwijtraakt omdat ze de klant op een nette manier benaderen. We kunnen hier dan ook spreken van een incassobureau met normen en waarden!

Ik kreeg mijn geld al snel!

Pas geleden had ik weer een probleem met een klant. Dit keer ging het om een groot bedrag. Gelukkig regelde dit incassobureau binnen een week dat ik mijn geld kreeg. Dit zorgde ervoor dat ik niet in financiële problemen kwam en daar ben ik ze erg dankbaar voor.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.