Trouwfilm laten maken bij Van Essen Producties

Onze trouwdag wilde wij op een leuke wijze laten vastleggen. Een trouwfilm laten maken leek ons de beste manier om dit te doen. Wanneer jij ook jouw bruiloft wilt laten vastleggen, dan heb je een aantal opties. Zo kun je alleen foto’s laten maken, een trouwfilm laten maken of je kunt kiezen voor een combinatie van beide. Wij hebben onze bijzondere dag op de gevoelige plaat laten vastleggen door Van Essen Producties. Ik vertel je er graag meer over in deze blogpost.

trouwfilm laten makenOp zoek naar videograaf die ons zou kunnen helpen

Bij een bruiloft komt veel kijken. Over een aantal dingen waren wij erg zeker: de locatie moest perfect zijn, de gastenlijst moet kloppen én we wilden een trouwfilm laten maken. Aangezien we niemand kenden in onze omgeving die dit kon doen, gingen we zelf op zoek naar een geschikte videograaf. We kwamen als nel uit bij Van Essen Producties en besloten na een positief kennismakingsgesprek in zee te gaan met dit bedrijf.

Een aantrekkelijke trouwfilm

Tijdens onze dag was cameraman Rob het grootste gedeelte van de tijd aanwezig. Hij nam alle bijzondere momenten en hoogtepunten van onze dag op en verwerkte deze beelden in een goedlopende en aantrekkelijke trouwfilm. We zijn dan ook erg tevreden met het eindresultaat.