logo-kroonkas

De laatste tijd ben ik op de gezonde tour. In de ochtend begin ik het liefst met een groentesapje. Het begon eerst met groenten uit de supermarkt, maar de laatste tijd koop ik toch mijn groenten en fruit bij de biologisch supermarkt. Het probleem met de biologische supermarkt is dat het zo ontzettend duur is.

Zelf verbouwen

kasEen aantal keer heb ik geprobeerd om zelf groente te verbouwen, maar het lukt steeds niet. Omdat dit steeds niet goed ging ben ik op zoek gegaan naar broeikas. De broeikassen zouden er namelijk voor zorgen dat het een stuk warmer is voor de planten.

Het zelf verbouwen van groenten en fruit leek mij heel erg leuk, omdat er dan niet van die verschrikkelijk ongezonde giffen worden gebruikt. Bij het kweken van de groenten.

De broeikas heb ik gehaald bij Kroonkas en hij is geweldig. Het plaatsen ging heel erg makkelijk, omdat je eerst alleen het geraamte neer hoeft te zetten. Zo hoefde ik mij geen zorgen te maken over de ramen.

Alles gaat goed met de plantjes en binnenkort kan ik een aantal groenten gaan oosten. Eigenlijk kan ik niet wachten, omdat ik heel erg benieuwd