Een geschikte fluorescentielamp werkt voor iedere kweker in het voordeel. Wist jij dat je hiermee het kweken een stuk vlotter kunt laten verlopen? In het begin was ik hier nogal sceptisch over aangezien ik nooit had verwacht dat de planten hierdoor een stuk steviger zullen worden.

Nieuwe assortiment!

Sinds dat ik bestel via de webshop van de-hobbykweker.nl merk ik verschil. De kwaliteit is een stuk hoger dan wat ik voorheen heb gehad. De prijzen liggen een stuk lager en dan heb ik nog niet gesproken over de snelle levering!

Bij dit bedrijf kun je namelijk ook een volledige kweekkast bestellen. Hier zitten alle attributen bij welke je nodig hebt om het geheel goed en netjes te laten verlopen. Hier heb je overigens ook diverse soorten verlichting. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe groot de kassen zijn waarin jij de planten hebt staan. Toch raad ik je wel aan om eens in het assortiment van dit bedrijf te kijken. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Zij zullen je met plezier te woord staan om het werk professioneel aan te pakken!