grow-expert-logo

led-verlichting-plantenDe lampen in mijn kas gingen heel erg vaak kapot. Het vervangen werd op een gegeven moment zo duur dat ik maar ben gaan kijken naar een alternatieve investering. Van andere mensen met een kas had ik begrepen dat led verlichting de toekomst is, omdat dit heel erg lang mee gaat en ook nog eens een stuk zuiniger zou zijn. Het leek mij wel wat om te besparen op de lamp zelf en het gebruik en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede led lamp.

Online goedkoper

 

Tijdens mijn zoektocht naar de led lamp voor mijn kas, kwam ik terecht op bij een online growshop. Deze online growshop verkocht de led lamp die ik zocht en tot mijn verbazing was deze stukken goedkoper dan vergelijkbare websites.

Voordat ik de bestelling wilde plaatsen vroeg ik mij wel af hoe het zat met de garantie. Normaal bestel ik niet zo snel via het internet en dit was nogal een grote aankoop. Daarom heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Door een medewerker werd ik vriendelijk te woord gestaan.

Nadat ik alle informatie had verzameld, heb ik de bestelling geplaatst. Er werd goed met mij gecommuniceerd, door het bedrijf en de bestelling kwam helemaal compleet aan!