Leuke artikelen

Je dartbord eenvoudig de kast in

Voor veel mensen hoort een dartbord gewoon bij de inrichting. Op een relaxte vrijdagavond even met vrienden een pijltje gooien, of om even je hoofd leeg te kunnen maken, darts is vaak de ideale uitlaatklep of tijdverdrijf zonder dat je deur uit hoeft. Nu is het niet in elk huis passend om 24 uur per dag een dartbord aan de muur te zien hangen, maar daar is een oplossing voor. Bij Dartshopper kun je zogeheten dartbordkasten kopen, waarin je bord is verwerkt en wanneer je niet aan het gooien bent je de deurtjes dicht kan doen zodat het eruit ziet als een gewone kast aan de muur. Het hebben van een goede dartbordkast is heel eenvoudig en past perfect in wat voor huishouden je dan ook leeft.

Een multifunctionele kast

Een dartbordkast is ideaal als je je dartbord weg wil kunnen werken wanneer dat nodig is. Als je toch niet aan het gooien bent, doe je de deurtjes van het kabinet dicht en ontstaat er een gewoon kastje, dat je perfect kan laten aansluiten op de rest van je interieur. Het valt in dit geval niet op dat je een dartbord aan de muur heb hangen en omdat de kasten er over het algemeen vrij neutraal uitzien is deze kast ook niet prominent aanwezig.

Verder is de dartbordkast ook ideaal tijdens het darten zelf. Aan de binnenkant van de deuren hangen scoreborden, waardoor je eenvoudig je scores op kan schrijven en niet moeilijk hoeft te doen met een los stukje papier. Daarnaast kunnen rondvliegende pijlen minder snel in de muur terechtkomen, waardoor je geen schade aan de rest van je interieur hebt.

Ideaal voor de startende gooier

Sommige dartbordkasten worden alleen per kast verkocht. Andere kasten worden daarentegen verkocht in een complete set, waaronder een dartbord en pijlen zijn inbegrepen. Dit is vooral voor de beginnende darter geweldig, omdat je meteen alles in één keer compleet hebt. Daarbij zijn deze sets niet van de minste, omdat je direct aan de slag kunt met grote merken als Target, Winmau of de speciaal door ‘Mighty’ Michael van Gerwen samengestelde set. Voor de beste dartbordkasten met of zonder set kun je direct bij Dartshopper terecht en deze de volgende dag al in huis hebben.

Reacties zijn gesloten.