Onderhoud sportveld zonder chemie

Met een chemievrij onderhoud sportveld, draag je bij aan een schonere omgeving. Zeker als het gaat om de sportomgeving. Bovendien zorgt het duurzaam beheer van sportvelden voor betere ondergronden om op te spelen, welke sport dat dan ook mag zijn. Met goed onderhoud sportveld, kun je genieten van sporten en goed presteren. Het onderhouden van sportvelden zonder gebruik te maken van chemische producten levert topresultaten in het onderhoud sportveld. Met een doeltreffende systematiek en regulier onderhoud wordt dit gerealiseerd.

Een gezond onderhouden sportveld

BTL stimuleert met hun onderhoud sportveld een natuurlijke grasvegetatie, een rijker bodemleven en een betere bodemstructuur. Zonder chemie worden de sportvelden zo in topvorm gehouden. Omdat een gezonde grasmat een groter herstellend vermogen heeft, is renovatie minder vaak aan de orde. Je kunt optimaal genieten van je sportvelden met BTL onderhoud sportveld zonder chemie. Hun aanpak is toekomstbestendig beheer en onderhoud. Zij gebruiken moderne apparatuur voor de aanleg van sportvelden en het onderhoud van sportvelden. Bijvoorbeeld de beheersing van onkruid wordt hiermee gedaan.

De kracht van BTL onderhoud sportveld

Met een mechanische aanpak wordt een dichtere grasmat gerealiseerd. Met een beter microreliëf kun je beter spelen en in veel gevallen daardoor ook beter presteren. Daarnaast zorgt chemievrij beheer van sportvelden voor een beter bodemleven. En een beter bodemleven zorgt weer voor een betere grasmat. Dit zijn aspecten waar de BTL onderhoud sportveld afdeling aan voldoet. Dit noemen zij de waarden van chemievrij beheer van sportvelden. Bij BTL vind je een compleet dienstenpakket voor beheer en onderhoud sportvelden en zelfs voor complete sportparken. Dit heet SportGarant. BTL is de schakel tussen de gemeente en sportvereniging en alle andere eventueel betrokken partijen.