Woolrich, HET merk!

Een paar jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met het merk Woolrich en sindsdien ben ik verliefd op elk product van Woolrich! Ik koop om de maand een nieuw product omdat ik ze zo fijn vind. De kwaliteit is echt zo goed dat je na dit merk geen enkel ander meer wilt. In dit artikel zal ik je precies vertellen wat er zo goed is aan Woolrich en waarom jij het ook zou moeten kopen!

De kwaliteit

Zoals ik eerder vermeld heb is de kwaliteit super goed. De producten zijn gemaakt van super hoge kwaliteit katoen en nylon. De producten gaan door de hoge kwaliteit ook erg lang mee. Ik heb nog steeds een jas van een paar jaar geleden waar bijna nog geen mankementen aan te zien zijn! Het scheelt dus uiteindelijk ook erg in de portomonnee. Ook is het merk erg duurzaam bezig wat op dit moment een belangrijk onderwerp is in de maatschappij. Er zijn ook speciale producten die extra milieuvriendelijk zijn samengesteld. Samen met Woolrich sta je sterk voor het milieu en laat je een goede afdruk op de wereld achter.

Mijn ervaring

Los van de kwaliteit heeft het ook een super goede levertijd. Ik heb nog nooit gehad dat het product te laat binnen kwam. Ook heb ik nog nooit gehad dat er iets kapot of kwijt was. Het is echt fenomenaal hoe goed Woolrich is. Wanneer ik het merk draag voel ik me oog een stuk zelfverzekerder. Vaak vragen mensen ook waar ik het bepaalde product vandaan heb omdat ze het zelf ook willen kopen! Ik kan niks anders doen dan het aanraden aan mijn familie en vrienden. Als je me niet gelooft zou ik het een keer zelf uitproberen en ik garandeer je dat je net zo verliefd word als ik!