Kleine camping Limburg voor een leuke vakantie!

Kleine camping Limburg

Kleine camping Limburg Vandaag ga ik het hebben over kleine camping Limburg. Ik ken deze camping pas sinds vorig jaar dankzij een paar goede vrienden. Mijn vrouw en ik zijn inmiddels al wat ouder en we vinden het heerlijk om rustig op vakantie te gaan. We zijn vroeger vaak zat naar drukkere camping geweest maar nu we dus wat ouder zijn vinden we het heerlijk om lekker tot rust te komen in de natuur.

Voordat we vorig jaar besloten om naar deze camping te gaan hadden we het er met een aantal vrienden over. Zij vinden het ook erg lekker om de rust en de natuur op te zoeken. Ik vroeg daarom waar zij jaarlijks naartoe gaan en ze vertelde me toen dus over kleine camping Limburg. Mijn vrouw en ik besloten daarom om eens een kijkje op de website te nemen en dit bleek achteraf een goed idee te zijn geweest. We boekten namelijk meteen en inmiddels kan ik dus vertellen dat het vorig jaar echt super was.

Deze zomer weer!

Omdat het vorig jaar zo leuk was hebben we ervoor gekozen om deze zomer weer te gaan. We kunnen nu al niet meer wachten om lekker te fietsen in de natuur en lekker te jeu de boelen op de camping.