jongkind-ict logo

In mijn huis heb ik zoals altijd, gewoon normaal internet gehad. Ik dacht altijd dat dit veilig zou zijn en er niets met mijn computers gedaan kon worden. Totdat ik een programma zag waarin het mij duidelijk werd dat niets meer veilig is op de computer. Nu heb ik op mijn computer dan ook veel privé gegevens staan, en die wil ik goed beschermen.

Jongkind-ICT

Op een zondag morgen keek ik programma gemist, op de TROS. Hierin zag ik hoe onveilig het is, en hoe makkelijk het is voor internet hackers om mijn computer binnen te komen. Ik wilde de beste internet beveiliging voor mijn huis hebben. internet beveiliging

Zoeken

Ik zocht dus op internet wie het beste mijn thuisnetwerk kon beveiligen. Uiteindelijk kwam Jongkind-ICT als beste uit de test. Links en rechts hoorde ik dan ook al dat zij de beste zijn en mij kunnen helpen het beste internet beveiliging te leveren.

Contact

De volgende morgen nam ik contact op met een van de medewerkers om meer informatie te halen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de medewerker wist duidelijk waarover ze aan het praten was. Super! Dit bedrijf geeft mij veel vertrouwen. De volgende week kon mijn internet al de beste beveiliging krijgen. Ik kan nu niet meer zonder dit bedrijf.