Taxi naar airport schiphol

taxi-schiphol

Na een drukke periode op werk kon ik eindelijk op vakantie naar Curaçao. Lekker zonder stress helemaal uitrusten, dacht ik dan… De reis moest nog beginnen en we zouden vliegen via airport schiphol. Ik had afgesproken dat een van mijn vrienden ons af zou zetten op airport Schiphol en een andere vriend zou ons ophalen met de auto zodat we de auto niet daar op de parkeerplaats stond.

Paniek!

vervoer-airport-schipholEen dag voordat we zouden gaan vertrekken belde de vriend op dat er iets was gebeurt in de familie en hij er direct heen moest en ons de volgende dag dus niet kon afzetten op Schiphol. Wij helemaal in paniek natuurlijk! Snel iedereen gebeld die ons af zou kunnen zetten maar niemand kon. De vakantie begon al lekker dus…

We wouden ook niet aan een taxi beginnen omdat we dachten dat dit super duur zou zijn, maar toch nog even gekeken zodat we alle opties hadden gehad. De prijzen bij Startaxi waren verassend voordelig waardoor wij eerst sceptisch waren. Even gebeld om alles te verduidelijken en het was dus echt zo goedkoop! Er was zelfs nog een taxi beschikbaar voor ons.

De taxi kwam ons de volgende dag ophalen en alles ging gelukkig soepeltjes waardoor we lekker konden genieten van de vakantie!