Apotheekkast keuken

Kast

Wanneer ik bij de apotheek naar binnen liep dacht ik altijd wel, handig dat je de kast zo naar buiten kunt schuiven om de medicijnen te pakken. Mooi overzichtelijk ook…Toen we dus aan wat nieuwe kasten in de keuken toe waren, en in een grote keukenzaak wat inspiratie opdeden, ontdekte ik dus dat er een apotheekkast in de zaak stond.

Nieuwe kast!

Wat handig zeg…zo’n kast is smal maar wel diep. In de breedte neemt deze dus niet zoveel ruimte in beslag maar je kunt er echt heel veel in kwijt. Wanneer je de kast opentrekt heb je direct overzicht op je voorraad. Mijn etenswaren kan ik nu veel beter op peil houden omdat het overzicht veel duidelijker is.

Kast
De lades van de apotheekkast keuken lopen als een zonnetje zonder dat ze direct te ver openschieten. Het is een echte aanwinst voor mijn keuken en heb er geen spijt van dat ik de apothekerskast heb aangeschaft. De kast bestaat dus uit twee grote, overzichtelijke lades met een wit front. De apothekerskast was goed toe te passen in mijn keuken. Deze is daardoor zichtbaar gemoderniseerd zonder dat ik een hele nieuwe keuken heb moeten aanschaffen. Kijk voor inspiratie over dit soort kasten online.