Drie redenen om te kiezen voor een Hästens bed 

Bed

Wanneer je een nieuw bed wenst aan te schaffen zal je natuurlijk direct kunnen vaststellen dat er op de markt een behoorlijke hoeveelheid verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. Eén van de opties waar je voor kan kiezen is een zogenaamd Hästens bed. Eén van de belangrijkste troeven waar dit merk over beschikt heeft betrekking tot haar jarenlange ervaring. Ze beschikt op moment van schrijven dan ook reeds over een ervaring van zomaar even meer dan 165 jaar. Het spreekt voor zich dat ze deze ervaring door de jaren heen heeft benut om haar bedden alleen maar nog verder te verbeteren. In ieder geval, op deze pagina hebben we alvast enkele prima redenen op een rijtje gezet die je zouden kunnen overtuigen om te kiezen voor één van de verschillende bedden van Hästens. 

1.) Hästens is hofleverancier van het Zweedse koningshuis 

Eén van de eerste redenen om ervoor te kiezen om een Hästens bed te kopen heeft betrekking tot het feit dat dit merk bekend staat als hofleverancier van het Zweedse koningshuis. Dat is natuurlijk een zeer belangrijke referentie om te hebben. Voor veel mensen geldt toch dat zij graag kiezen voor het gebruik van een merk dat kan rekenen op veeleisende klanten in haar klantenbestand. Dat omdat ze op basis daarvan dan vaak concluderen dat het met de kwaliteit van het merk in kwestie daadwerkelijk helemaal goed zit. Dat is dus bij Hästens zeker het geval. 

2.) Een Hästens bed is vervaardigd uit de meest natuurlijke materialen

Bij het kopen van bijvoorbeeld een nieuw bed is het zo dat veel mensen bijzondere aandacht besteden aan het soort materiaal waar het bed in kwestie uit bestaat. Een steeds belangrijker wordende eis onder veel mensen is bijvoorbeeld dat er gebruik wordt gemaakt van op en top natuurlijke materialen. Verschillende merken die op de markt zijn terug te vinden trachten aan deze eis tegemoet te komen. Dat gebeurt eveneens door het bedrijf Hästens. Zij heeft er dan ook bijvoorbeeld voor gekozen om gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals:

  • Paardenhaar;
  • Katoen, wol en lokaal vlas;
  • Geselecteerd geen uit plaatselijke bossen; 

Het gebruik van de bovenstaande natuurlijke materialen zorgt er niet alleen voor dat een Hästens bed altijd over een prachtige uitstraling beschikt, daarnaast is ze ook zeer kwalitatief en is ze duidelijk geproduceerd met respect voor ons milieu. Dit zijn heel wat interessante voordelen waar je in één klap op kan rekenen bij het kopen van één van de bedden van het merk Hästens. 

3.) Geniet van het unieke blauw-witte ruitjes patroon

Voor het merk Hästens geldt dat ze er bekend om staat een beetje eigenzinnig te zijn. Dat blijkt niet in het minst uit het design waar de bedden van dit merk over beschikken. Toen er in het verleden voor werd gekozen om gebruik te maken van een blauw-wit ruitjespatroon kreeg het merk daar heel wat vervelende commentaren op. Toch hield de leiding vast en dat is maar goed ook. Tegenwoordig is het blauw-witte ruitjes patroon waar je op kan rekenen bij een Hästens bed dan ook niets meer of minder dan ronduit iconisch geworden. Wil jij dus met andere woorden ook kunnen rekenen op een bed in de slaapkamer dat over een bijzondere uitstraling beschikt? Ook dan kan het de moeite waard zijn om je te verdiepen in het assortiment van dit uitstekende beddenmerk. Kijk ook eens naar de bedden van Swiss Sense als je op zoek bent naar een nieuw bed.