Beloon je medewerkers met een lustrumreis

Sluit je een periode van vijf jaar af, of ben je vijf jaar geleden opgericht? Beloon je trouwe medewerkers dan met een onvergetelijke lustrumreis. Natuurlijk heb je in de afgelopen jaren al her en der een bedrijfsfeestje gehad, maar voor een unieke ervaring kun je je medewerkers ook meenemen naar een verrassende bestemming in binnen- of buitenland. Tijdens een lustrumreis heb je de kans om jouw medewerkers eens echt te leren kennen buiten de werkvloer en dat op de meest unieke plekjes op aarde.

Waar kun je heen?
Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor authentieke Nederlandse plekjes. Valkenburg met haar kasteel en grotten, shoppen en door de typisch Hollandse straatjes lopen in Haarlem of het water op in waterrijk Sneek. Denk je grensoverschrijdend, dan kun je naar de metropolen van Europa; Barcelona, Rome of Parijs. Ook buiten Europa zijn verschillende speciale plekjes te bezoeken. Genieten met het hele bedrijf van een paar heerlijke dagen weg, goed voor de sfeer en goed voor de motivatie!

Een lustrum
Voor jou is je bedrijf heel belangrijk en dan is goed personeel dat natuurlijk ook. Bedank je personeel daarom voor de afgelopen periode met een speciale lustrumreis naar één van de mooie plekjes in binnen- of buitenland.