Overzichtelijke personeelsplanning software

tamigo logo

 

telefoon roosterSinds de opening van mijn winkel gaat alles heel erg goed. Er is in de tussentijd al veel personeel bijgekomen. Normaal maakte ik een rooster op een papiertje, maar dat is redelijk ouderwets en niet efficiënt. Er ontstonden veel onduidelijkheden, omdat het rooster soms verandert werd en sommige mensen onderling wisselde.

Een progamma

Om meer duidelijkheid te creëeren ben ik op zoek gegaan naar een goede personeelsplanning software. De personeelsplanning software moest aan een aantal eisen voldoen. Wat ik het belangrijkste vond was dat iedereen uit het team het rooster real-time kon inzien. Zo konden eventuele wijzigingen op tijd opgemerkt worden

Via het internet ben ik terecht gekomen bij Tamigo. Op de website van Tamigo zag ik dat dit precies was waar ik naar op zoek was. Nog een pluspunt van deze software was dat mensen onderling konden ruilen, maar daar eerst toestemming voor moest worden gegeven.

Omdat dit voor mij de ideale oplossing leek heb ik de software gelijk aangeschaft. Het installeren hiervan ging heel erg goed.

Sinds de software wordt gebruikt is er meer overzicht voor mij en mijn personeel. Iedereen kan nu precies zien waneer er gewerkt moet worden en wie er dan moet werken!