Leuke artikelen

VSR controle laten uitvoeren door professionals

Besteed jij je schoonmaakwerkzaamheden uit? Dan kun je een VSR controle laten uitvoeren door Lankester Schoonmaakadvies. Een VSR controle is heel simpel gezegd een controle op de schoonmaakwerkzaamheden die worden uitgevoerd. Dit geeft je inzicht in de kwaliteit die wordt geleverd en zo weet je ook of je aan bepaalde criteria voldoet.

VSR controleDe VSR controle heeft mij inzicht gegeven

Zelf ben ik erg te spreken over de VSR controle die dit bedrijf voor mij heeft uitgevoerd. Je kunt merken dat ze professioneel te werk gaan en weten wat ze doen. Ze gebruiken strenge criteria, bijvoorbeeld over hoe schoon de wc´s moeten zijn. De controle werd uitgevoerd nadat ons schoonmaakbedrijf zijn werk had gedaan. Gelukkig zijn ze goed uit de bus gekomen. Nu weten we dat het schoonmaakbedrijf de werkzaamheden goed en secuur uitvoert, en kunnen wij onze werknemers een goede hygiëne garanderen.

Ik zou zeker aanraden om af en toe een VSR controle uit te voeren, vooral wanneer je veel geld stopt in de diensten van een schoonmaakbedrijf. Je wilt dan toch weten of ze hun werk goed uitvoeren en natuurlijk kun je een hoop ziekteverzuim voorkomen wanneer de werkomgeving schoon is! Neem dus eens contact op met dit bedrijf en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.

 

Reacties zijn gesloten.