Heeft u al langer bestaande klachten aan het bewegingsapparaat? Of heeft u klachten aan het bewegingsapparaat na een trauma of een operatie? Twijfel dan niet en kom langs bij fysiotherapiepraktijk Landgraaf

Algemene fysiotherapie 


De algemene fysiotherapie bij fysiotherapiepraktijk Landgraaf richt zich op diverse klachten aan het bewegingsstelsel. Hierbij kan gedacht worden aan pijnklachten aan de enkel na een sportongeval, maar ook aan onverklaarbare hoofdpijnklachten of stress gerelateerde klachten. De fysiotherapeut zal eerst een vraaggesprek houden waarin de klachten worden geïnventariseerd, vervolgens wordt er een onderzoek gedaan naar de klachten. Er wordt gekeken wat er afwijkt van de norm en of dit de klachten kan veroorzaken. Na het onderzoek stelt de fysiotherapeut de fysiotherapeutische diagnose op waarna er in samenspraak met de patiënt een behandelplan wordt opgesteld. 

Rugcentrum 


Wij zijn met name gericht en gespecialiseerd in rugklachten. Zowel acute als chronische rugklachten kunnen wij behandelen. Van de fysiotherapeuten die bij ons werkzaam zijn, is het overgrote deel extra geschoold in rugklachten. Hierdoor zijn zij échte professionals met betrekking tot rugklachten. 

Behandeling 
De behandeling zal voornamelijk bestaan uit actieve oefentherapie, om op deze manier de rugspieren weer sterker te laten worden en zodoende de pijn te laten verminderen. Naast oefentherapie kan er in sommige gevallen ook worden gekozen voor massage of ontspanningsoefeningen.