Tip voor tandartspraktijk Woerden

logo

Voor mij is het altijd een issue geweest om naar de tandarts te gaan. Het is iets wat ik liever niet doe en als ik toch moet gaan dan stel ik het vaak lang uit. Eigenlijk heb ik bijna geen goede ervaringen met tandartsen en daarom ben ik deze keer weer op zoek gegaan naar een goede tandartspraktijk Woerden.

Goede tip

Uiteindelijk ben ik met mijn zoektocht naar een tandartspraktijk Woerden terecht gekomen bij de tandartspraktijk Oranjelaan. Van mensen uit mijn omgeving had ik begrepen dat deze tandartspraktijk heel erg goed was.

De laatste tijd had ik zo’n last aan mijn tanden dat ik wel langs moest gaan. Gelukkig kon ik snel terecht bij de tandartspraktijk en daarom ben ik langs gegaan.

ontvangstZoals gewoonlijk was ik heel erg zenuwachtig, maar toen ik er aankwam werd ik gerustgesteld door de rust in de praktijk. De assistent van de tandarts riep mij uit de wachtkamer.

Aan de tandarts heb ik uitgelegd wat er aan de hand was. De tandarts heeft gekeken wat hij kon doen en hij zag dat ik een beginnend gaatje had dat heel makkelijk gevuld kon worden.

Sinds mijn laatste bezoek aan de tandarts heb ik nergens meer last van.