Nieuwe koffiemachines kopen

logo

Van mijn werkgever moest ik nieuwe koffiemachines kopen. De oude koffiemachines waren allemaal stuk aan het gaan en daarom was het tijd voor een aantal nieuwe koffiemachines.

Destijds hebben wij de koffiemachines gekocht bij een elektronica zaak hier in de buurt. Wij hebben er niet echt bij stilgestaan dat die koffiemachines gemaakt zijn voor thuisgebruik en niet voor op kantoor. Het zetten van een kopje koffie duurde daarom wel eventjes en daarom moest de nieuwe machine wel geschikt zijn voor kantoor.

Selecta

Koffiemachines V1Om de koffiemachines te kopen heb ik eerst contact opgenomen met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Het bedrijf Selecta sprak mij het meeste aan en daarom heb ik gebeld met het bedrijf over de eventuele mogelijkheden.

Voor de aanschaf van de koffiemachines werden wij uitgenodigd bij het bedrijf zelf, zodat wij de machines uit konden proberen. Samen met de adviseur hebben wij een aantal machines uitgeprobeerd en er was er eentje die ons heel erg goed beviel.

De machine die ons het beste beviel hebben wij ook aangeschaft en deze zou binnen een aantal dagen bezorgd worden bij ons op het werk.

Het personeel is blij met de nieuwe machines en de kopjes koffie worden nu veel sneller gezet!