Leuke artikelen

Tip voor een mooi Museum in Gorssel

Ben je op zoek naar museum Gorssel om een mooi museum in de buurt van Gorssel Te vinden? Dan raad ik je absoluut aan om eens een kijkje te nemen op de website van Musee Lalique. 

Een erg informatieve en overzichtelijke website 

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar museum Gorssel kreeg ik erg veel zoekresultaten van veel verschillende musea bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Musee lalique mij het meeste aan. De website van dit museum is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over de veel kunstwerken die het museum tentoonstelt. Na het lezen van de informatie besloot ik om een kijkje te nemen naar de arrangementen die het museum aanbiedt. Het museum dit onder andere een prosecco arrangement aan met een luxe lunch. Dit sprak mij persoonlijk super erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan dit museum te brengen. 

museum-arrangement

Een erg leuke en vooral zeer leerzame dag gehad bij Museum Gorssel 

In het museum werd ik zeer vriendelijk ontvangen en ik heb vervolgens een erg leuke en vooral leerzame rondleiding gekregen. Na de rondleiding heb ik kunnen genieten van een erg lekkere lunch. Daarom ben ik ook super tevreden over dit museum en raad ik het kunstmuseum aan iedereen aan die op zoek is aan een mooi kunst museum in Gelderland.

Reacties zijn gesloten.