Leuke artikelen

Dankzij ULO bewaring, een langdurige kwaliteit

ULO bewaring, wat is dat nu precies? Bij het Koelhuis in Dronten hebben zij deze manier van opslag, ze noemen het de Ultra Low Oxygen-bewaring. Een zeer laag zuurstofgehalte wordt gehanteerd en een verhoogd CO2-gehalte. Hierdoor blijven appels en peren langer houdbaar. Bijna elke fruitteler wilt zijn of haar oogst zo lang mogelijk kunnen bewaren. Hiervoor z\is nu de mogelijkheid om een koelcel te huren bij dit bedrijf. Behalve dat jij jouw spullen hier kan bewaren, letten zij op de kwaliteit. Dit scheelt een heleboel werk en tijd. Deze tijd kan je weer voor andere werkzaamheden gebruiken.  ULO bewaring

De ULO bewaring wordt dagelijks gecontroleerd

Eindelijk een goed adres gevonden waar elke teler terecht kan om een koelruimte te huren. Voor bloemen, eieren, fruit en groente is dit een zeer aantrekkelijk bedrijf. Je kan hier koelruimtes huren van verschillende afmetingen. De appels en peren kunnen door middel van een ULO bewaring langer in goede conditie blijven. Hierdoor heb je bijna tot geen verlies aan jouw oogst, mocht de verkoop even niet goed lukken. 

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van dit bedrijf, neem dan contact met hun op. Het Koelhuis in Dronten heeft zeker een juiste ruimte te huur en daar ben ik inmiddels wel achter, echt een top bedrijf!

Reacties zijn gesloten.