Samengewerkt met een interieurarchitect Eindhoven

burobas

interieurEen tijdje gelden heeft mijn bedrijf samengewerkt met een interieurarchitect Eindhoven. De interieurarchitect Eindhoven had verschillende materialen nodig van mijn bedrijf om een opdracht te kunnen realiseren. Er was een grote opdracht voor een nieuwe kantoorpand binnengekomen en daarvoor moesten er verschillende soorten hout worden gebruikt

De opdracht

Volgens het plan van de interieurarchitect werd er voornamelijk hout gebruikt in zowel de vloer als in de meubels. Op deze manier wilde hij een werkomgeving creëren die niet te veel weg zou hebben van een standaard saai kantoor. De omgeving moest zo natuurlijk mogelijk worden, maar het moest wel een kantoor blijven.

De interieurarchitect heeft mijn bedrijf ingeschakeld voor de verschillende houtsoorten die er gebruikt zouden worden. Elke houtsoort die wij moesten aanleveren werd weer voor een ander doel gebruikt. Wij als bedrijf moesten er daarom voor zorgen dat het hout helemaal goed behandeld was.

Het eindresultaat van het kantoor zag er echt geweldig uit. De materialen kwamen allemaal mooi tot zijn recht. Alles verliep goed met de interieurarchitect en hij vertelde ons dat hij vaker gebruik gaat maken van de materialen die mijn bedrijf levert. Wij vonden dit natuurlijk heel erg fijn om te horen en wij zijn benieuwd!